Home Termeni și condiții

Termeni și condiții

by Roxana Sidoreac

Cine suntem

Siteul roxanasidoreac.ro este administrat de Roxana Sidoreac prin societatea SC Biroul de Frumusete SRL, cu sediul in Bulevardul Republicii, nr 197, bloc 5C1, Ploiesti, Romania. E-mail: hello[@]roxanasidoreac.ro

Termeni si Conditii

Scopul permis pentru utilizarea acestui site este de a furniza informatii privind serviciile de nutritie ale Roxanei Sidoreac si de a programa consultatii cu nutritionistul.

Informatiile incluse pe siteul nostru au caracter informativ si sunt puse la dispozitie cu buna credinta, din surse pe care administratorul le considera de incredere.

Biroul de Frumusete SRL  (BDF) nu ofera nici o garantie ca informatiile vor implini toate cerintele dumneavoastra; rezultatele ce se vor putea obtine din folosirea informatiilor site-ului vor fi corecte sau de incredere; calitatea oricaror produse, servicii, informatii sau altor materiale cumparate sau obtinute de dumneavoastra prin intermediul site-ului, va satisface toate cerintele.

Navigarea pe site-ul roxanasidoreac.ro echivaleaza cu citirea, intelegerea si acceptarea acestor termeni de catre orice utilizator.

Continutul site-ului: imagini, texte, elemente de grafica web, scripturi, software, drepturi de proiectare, drepturi de model, patente, marci inregistrate, este integral proprietatea Biroul de Frumusete SRL (cu exceptia elementelor pentru care s-a achizitionat dreptul de utilizare) si este aparat de Legea privind dreptul de autor si drepturile conexe si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul nostru a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legislatiei in vigoare.

Roxana Sidoreacs, Biroul de Frumusete si siteul roxanasidoreac.ro sunt marci inregistrate ale Biroul de Frumusete SRL.

Daca se considera ca orice material pus la dispozitie pe site, postat de noi, de catre terti sau utilizatori, violeaza drepturile de autor sau orice alte legi in vigoare, este necesara semnalarea acestei situatii la adresa hello[at]roxanasidoreac.ro

In cazul continutului reclamelor afisate pe site sau a conținutului înglobat de pe alte situri web, Biroul de Frumusete SRL nu isi asuma responsabilitatea pentru acesta. Acestea apartin creatorilor acestora, drepturile si responsabilitatea juridica revenind autorilor lor.

Roxana Sidoreac / Biroul de Frumusete sau terte parti pot furniza autorizat, prin intermediul site-ului, legaturi (“link”-uri) catre alte pagini sau resurse World Wide Web. Nu garantam, nu suntem si nu putem fi facuti responsabili in niciun fel de disponibilitatea acestora, de forma, continutul, publicitatea, produsele sau alte materiale disponibile pe site-urile respective. Noi nu vom fi responsabili sau pasibili de a plati despagubiri, direct sau indirect, pentru orice paguba sau pierdere cauzata sau presupusa a fi fost cauzata de sau in legatura cu folosirea sau increderea in informatiile, continutul, bunurile sau serviciile puse la dispozitie de site-urile respective.

Roxana Sidoreac / Biroul de Frumusete isi rezerva dreptul de a impiedica prin orice mijloace accesarea si utilizarea acestui site daca exista dovada ca scopul este distrugerea sau alterarea site-lui, a continutului sau securitatii acestuia sau incercarea de a ataca sau discredita Biroul de Frumusete sau partenerii sai, produsele, serviciile si angajatii acestora si de a de solicita sanctionarea conform legislatiei in vigoare a persoanelor implicate.

Pentru sectiunile site-ului care pot cuprinde opinii personale ale autorilor sau comentarii ale cititorilor, raspunderea asupra continutului opiniilor revine in intregime autorilor acestora.

Roxana Sidoreac / Biroul de Frumusete isi rezerva dreptul de a modifica sau de a intrerupe, temporar sau permanent, partial sau in totalitate, serviciile puse la dispozitie prin intermediul acestui site, cu sau fara o notificare prealabila.

Roxana Sidoreac / Biroul de Frumusete nu este raspunzator fata de utilizator, orice terta persoana fizica sau juridica sau institutie pentru modificarea, suspendarea sau intreruperea serviciilor disponibile prin intermediul site-ului.

Este interzisa folosirea oricaror adrese de e-mail sau date de contact publicate prin intermediul site-ului pentru distribuirea lor pe liste de mailing sau pentru trimiterea de e-mailuri comerciale (“spamming”) sau pentru orice alt scop in afara de trimiterea de comunicari personale justificate, fara acordul scris al posesorilor acestor adrese si date de contact.

Termenii de față sunt guvernați de legislația României, iar orice dispute ivite din sau în legătură cu Termenii vor fi soluționate doar de către instanțele de judecată având competență de jurisdicție din România. Instanțele de judecată din România vor avea competență de jurisdicție neexclusivă. În cazul în care legislația României nu este aplicabilă din orice motiv, se va aplica legislația elvețiană.

Roxana Sidoreac / Biroul de Frumusete poate schimba in orice moment continutul si conditiile de folosire a site-ului. Noile conditii devin valabile in momentul in care au fost facute publice prin inscriere in acest site si nu au caracter retroactiv.

În cazul în care se constată că orice prevedere a Termenilor este ilegală, nulă sau inaplicabilă din orice motiv, nulitatea prevederii respective nu va afecta validitatea restului Termenilor.

 

Informații de contact

E-mail: hello[at]roxanasidoreac.ro

Contact

ACTUALIZAT: 05 IUNIE 2023