Nutriție sportivă pentru echipe

istockphoto-1020484974-612x612

Seminarii și cursuri pentru sportivi și părinți

Educație nutrițională pentru sportivi, juniori și părinți, pentru maximizarea performanțelor și o dezvoltare sănătoasă .

Meat dish with vegetables for catering.

Meniu pentru cantonamente și cantină

Întocmirea meniului adaptat la momentele de activitate sportivă pentru cantonamente, deplasări sau pentru mesele de la cantina clubului.

nutritie sportiva ziua meciului

Nutriție și vitaminizare matchday și antrenamente

Susținerea obiectivelor de antrenament, alături de preparatori și antrenori, pentru o acumulare eficientă, energie în timpul competiției și refacere rapidă.

Optimizare pentru performanță

Îmbunătățirea performanței și sănătății sportivilor trebuie să fie una din preocupările unei echipe, iar pentru asta are nevoie de expertiza și cunoștințele specialistului în nutriție sportivă. Echipa va beneficia de sfaturi și ghidare în privința optimizării alimentației pentru susținerea efortului fizic intens, îmbunătățirea recuperării și evitarea leziunilor. Nutriționistul realizează evaluări individuale ale nevoilor energetice ale fiecărui sportiv și poate dezvoltă planuri alimentare adaptate programului de antrenamente și competiții al echipei. De asemenea nutriția sportivă este responsabilă în privința hidratării corecte și a suplimentelor alimentare adecvate, dacă este cazul. Prin colaborarea cu un specialist în nutriția pentru performanță sportivă, echipa va beneficia de un suport profesional și de resursele necesare pentru a atinge performanța maximă și a obține rezultatele dorite.

4 pași simpli către stil de viață sănătos și performanță

Cu pași mici și consecvenți, fără scurtături, te voi ajuta să-ți însușești un stil de viață sănătos, să obții transformarea corporală pe care ți-o dorești sau să-ți îmbunătățești performanța sportivă și recuperarea.

1. Programează o consultație GRATUITĂ

2. Evaluare și consiliere

3. Plan nutrițional personalizat

4. Sănătate și Rezultate