Sunt Roxana, nutriționistul tău

Specialist acreditat

Sunt nutriționist personal pentru fotbaliști din echipe precum FCSB, Rapid, Petrolul și multe altele. Sunt dedicată să ofer soluții personalizate care să ajute la atingerea obiectivelor de sănătate și control al greutății, atât pentru populația generală, cât și pentru sportivii care își doresc să-și îmbunătățească performanța.

Dețin certificare recunoscută internațional de “Consultant Nutriție Generală”, calificare cu studii postuniversitare, și diplomă de “Profesionist În Nutriție Sportivă” obținută la FC Barcelona Universitas. În plus, sunt instructor de fitness certificat și antrenor personal.

Am ajutat sute de persoane să obțină rezultate clare, măsurabile, să topească zeci de kilograme de grăsime, să-și crească nivelul de energie, să-și sporească starea de bine și să devină mai încrezători în ei înșiși, mai mulțumiți de modul în care au grijă de aspectul și sănătatea lor, mai puternici, atât fizic cât și psihic.

De ce am devenit Health Coach

Mi-am început cariera în domeniul frumuseții și am realizat rapid că frumusețea vine din interior, din alimentația noastră, din stilul de viață și din starea de bine. Astfel, de 12 ani, stilul meu de viață a devenit sinonim cu sănătatea preventivă, am citit sute de cărți și articole despre nutriție, sănătate și fitness și am urmărit mii de videouri pe aceleași teme.
Inevitabil, am început să ofer tot mai multe sfaturi celor din jurul meu, iar următorul pas logic a fost să-mi duc mai departe pasiunea și, după mii de ore de cursuri, să obțin multiple certificări în nutriție și sport, pentru a mă specializa și a deveni un adevărat Health Coach.

Sunt în continuă perfecționare și mă mențin la curent cu ultimele tendințe, studii și descoperiri în domeniul nutriției generale și sportivă. Citesc și studiez zilnic, particip la conferințe și evenimente relevante, și urmăresc îndeaproape activitatea celor mai influenți nutriționiști și cercetători, fiind preocupată să pot oferi cea mai bună asistență clienților mei.

2011
Primele noțiuni de nutriție și fitness

Seminarii, cursuri și lectură individuală despre alimentație și stil de viață sănătos

2015
Primul caz de pierdere în greutate

Consiliere, planuri alimentare și îndrumare pentru cei din jur

2017
Fondator «Fitadvisor»

2020
2020-2021
Certificare Postuniversitară în Nutriție

Diplomă acreditată pentru "Consultant Nutriție Generală" emisă de ARNFS după 12 luni de curs postuniversitar la Fitness Scandinavia School

2021
Stanford University School of Medicine

Studii Online în "Nutrition Science" și "Child Nutrition and Cooking"

2022
Iunie
Aprofundare în Nutriția Sportivă

Studiu individual pe baza a zeci de cărți și a cursului ISSA de Specialist in Sports Nutrition (fără diplomă de absolvire)

August
Calificare Profesională în Fitness

Diplomă acrediatată pentru Instructor de Fitness și certificare de Antrenor Personal emise de Fitness Education School

2022-2023
Professional Diploma in Sports Nutrition

Certificare de “Profesionist În Nutriție Sportivă” obținută la institutul de studii al FC Barcelona

2024
Psihonutriție și Instructor în Performanță Sportivă

Absolvirea cursului "Food Choice and Behaviour" — University of Aberdeen și  Instructor Certificat ISSA în "Weight Management & Athletic Performance"

ani de stil de viață sănătos
2 +
ore de cursuri
1000 +
rețete sănătoase apreciate deja de clienți
400 +
dedicată obiectivului tău
35 %

Urmărește-mă