Întrebări frecvente

Beneficiezi de îndrumarea unui specialist acreditat, identifici corect problemele, nevoile și obiectivele tale, înveți să faci alegeri alimentare sănătoase și îți controlezi poftele. Ai parte de o abordare personalizată a nevoilor și preferințelor tale, suport și motivație constantă. Vei primi doar recomandări fundamentate științific, care îți vor îmbunătăți sănătatea și compoziția corporală, te vor ajuta să-ți atingi obiectivul de greutate și îți vor produce o stare de bine fizică și emoțională, cu impact pozitiv asupra aspectului fizic, frumuseții pielii, dar și asupra vârstei biologice și altele. Toți cei care au încercat deja aceste programe au obținut rezultate clare și măsurabile și au devenit mai încrezători în ei înșiși, mai mulțumiți de modul în care au grijă de aspectul și sănătatea lor.

Consultația se desfășoară în două etape. În primul rând, vom avea o consultație telefonică de 15 minute, în care vei putea discuta despre nevoile și obiectivele tale, și vei afla care este rolul tău în pregătirea consultației complete. A doua etapă se desfășoară pe Zoom (sau platforme similare de video call) și durează între 30 și 60 de minute, în funcție de pachetul ales de tine. În cadrul acestei consultații vom evalua alimentația curentă și stilul de viață. Vom identifica punctele forte și zonele de îmbunătățit, vom descoperi problemele tale și sursa acestora, apoi vom stabili împreună ordinea priorităților și vom alege metodele prin care vei ajunge la obiectivul stabilit. În urma consultației, vei afla și necesarul tău energetic și repartiția optimă de macronutrienți. Vei fi informat și educat în legătură cu organismul tău, precum și modul în care alimentația și stilul de viață influențează procesele din corp, și vom stabili strategii personalizate pentru a controla poftele alimentare.

Dacă alegi un pachet cu plan alimentar personalizat, vei beneficia de o a două consultație pe Zoom pentru feedback și optimizare, de obicei în a treia săptămână a programului.

Planul alimentar personalizat se obține doar în urma unei consultații complete de 45-60 de minute. Prin urmare, verifică informațiile despre cum se desfășoară o consultație. Apoi, pentru a-ți crea planul personalizat, am nevoie de aproximativ 12-48 ore de la consultația prin video call. Planul personalizat include mese și gustări conform nevoilor tale, calibrate la necesarul tău de nutrienți. Pentru fiecare masă, vei avea o listă de ingrediente și modul de preparare, plus lista de cumpărături pe toată perioada. Vei avea cel puțin 50 de rețete unice în fiecare lună, astfel încât să te eliberezi de povara dietelor și să-ți îmbunătățești plăcerea de a mânca sănătos. Toate mesele vor fi sățioase și sănătoase, astfel încât să îți însușești un stil de viață sănătos și să-ți îndeplinești obiectivele privind compoziția corporală.

Pe lângă planul alimentar propriu-zis, beneficiezi de un e-book, pentru a-ți dezvolta cunoștințele despre practicile alimentare corecte, și ai acces oricând la chat cu mine, pentru sprijin și motivație, pe parcursul întregului proces, monitorizare permanentă a evoluției tale, a programului și a provocărilor pe care le întâmpini în implementarea programului.

Plata pentru programul ales se poate face prin transfer bancar sau card. Va trebui să faci plata cu cel puțin o zi înainte de data la care este programată consultația pe Zoom, altfel rezervarea ta va fi anulată. Mai multe detalii despre opțiunile de plată vor fi furnizate în timpul procesului de înregistrare.

Programul de antrenamente este personalizat în funcție de nevoile, obiectivele și abilitățile tale sportive și poate fi realizat acasă. Cu excepția unei saltele, nu vei avea nevoie de niciun alt echipament sau accesoriu special. Antrenamentele vor fi disponibile în format video și vor include toate detaliile privind modul de executare. În cazul în care întâmpini dificultăți în realizarea unui exercițiu, le vom rezolva împreună.

Pentru a determina programul potrivit pentru tine, este recomandat să începem cu o consultatie telefonica GRATUITĂ de 15 minute în care să discutăm nevoile și obiectivele tale individuale. Pe baza acestor informații, îți voi putea recomanda cel mai potrivit program pentru tine.

Viteza de slăbire poate varia în funcție de mai mulți factori, inclusiv de obiectivele tale individuale, metabolismul și angajamentul în implementarea planului alimentar și a exercițiilor fizice. Este important să înțelegi că slăbirea sănătoasă și sustenabilă necesită timp și angajament. Uneori vei observa că poți avea același număr de kilograme, dar dimensiuni diferite în talie, bust, membre, etc., datorită schimbării compoziției corporale. Pe parcursul consultării inițiale, vom putea discuta și estima durata aproximativă pentru atingerea obiectivelor tale.

Programele de slăbire prezentate mai sus sunt construite pentru 4 săptămâni. Este alegerea ta dacă optezi pentru un program de coaching doar pentru inițierea în acest parcurs sau continui să urmezi programul în mod consecvent, beneficiind de reduceri la reînnoiri, experimentând rețete noi și acumulând tot mai multe cunoștințe despre nutriție, cu răbdare pentru a obține rezultatele dorite într-un mod sănătos și sustenabil.

Vei primi un plan alimentar personalizat care va include alimente echilibrate și sănătoase. Vei continua să consumi alimente din toate categoriile, inclusiv unele dintre cele considerate “nepermise”, dar vom alege modalități sănătoase de preparare sau le vom combina astfel încât să nu dăuneze organismului. Vom găsi loc chiar și pentru cele mai vinovate plăceri. Desigur, există și alimente care nu aduc nimic benefic corpului tău și care pot avea efecte secundare grave, pe care îți recomand să le eviți.
Detaliile specifice despre alimentele permise și nepermise vor fi comunicate în urma consultației nutriționale.

Sigur. Personalizarea planului nutrițional se pretează și celor care au un stil de viață ieșit din comun sau cerințe alimentare speciale, precum diete speciale (intoleranțe, alergii), post, dietă vegană, vegetariană, sarcină și/sau alăptare, dietă pentru sportivi, etc. Pentru o bună parte din aceste situații vei găsi suportul necesar în programul de Coaching Special. Acest program aduce un nivel suplimentar de adaptare și personalizare a planului alimentar și oferă suport extins. Îți recomand să stabilim programul adecvat nevoilor tale după o consultație telefonică GRATUITĂ de 15 minute.

Pe parcursul programelor de coaching, vei beneficia de suport și monitorizare continuă. Vei avea acces la un chat 24/7 cu mine pentru a primi sfaturi, răspunsuri la întrebări și pentru a primi sprijin în implementarea planului alimentar și a exercițiilor fizice, precum și în gestionarea poftelelor. În plus, voi fi mai mult decât un consultant – voi fi prietena de încredere la care vei găsi motivația și gândurile pozitive de care ai nevoie. De asemenea, programele de coaching includ o a doua sesiune de consiliere și feedback pe Zoom, precum și actualizarea și optimizarea periodică a planului în funcție de progres și feedback, pentru ca tu sa iți menții interesul pentru alimentația sănătoasă.

Serviciile mele se diferențiază prin abordarea personalizată și holistică a nutriției, adaptând planurile alimentare la nevoile, preferințele și obiectivele individuale. Promovez un stil de viață echilibrat și durabil, în locul dietelor restrictive sau rapide, încurajând obiceiurile alimentare sănătoase pe termen lung, care să susțină atât pierderea în greutate, cât și o stare generală de sănătate. Experiența și cunoștințele mele ca nutriționist, cu studii postuniversitare și calificări internaționale, aduc o valoare adăugată în abordarea problemelor legate de nutriție și sănătate. Fundamentarea științifică, accentul pe stilul de viață sănătos și suportul continuu stau la baza programelor mele de slăbire, iar experiența mea profesională este confirmată de mulțimea de clienți fericiți și sportivi a căror performanță îmbunătățită o poți remarca și tu.

Da, ai posibilitatea să renunți la programul de slăbire în orice moment. Cu toate acestea, este recomandat să discutăm despre motivele renunțării și să găsim soluții alternative pentru a-ți atinge obiectivele. Trebuie să știi că în cazul renunțării nu există posibilitatea de rambursare. Programele mele oferă informații și consiliere care nu pot fi returnate. Pe de altă parte, sper că imposibilitatea rambursării să reprezinte o motivație suplimentară pentru a nu renunța și pentru a-ți atinge, totuși, obiectivele tale.

Prin alegeri mai sănătoase și informate, vei economisi bani săptămânal. Planificarea eficientă a alimentației, cumpărături inteligente în cantități adecvate și reducerea risipei alimentare, sau evitarea alimentelor procesate și a fast-food-ului, sunt metodele prin care costul pentru un program de consiliere nutrițională se va transformă, de fapt, într-un program de economisire pe termen lung, alături de o viață mai sănătoasă.

Planurile mele de coaching în nutriție sunt concepute pentru a îmbunătăți sănătatea generală, pentru pierderea în greutate și pentru promovarea unei stări de bine, dar nu sunt destinate explicit tratării sau vindecării unor afecțiuni medicale specifice. Este important de subliniat că nutriția are un rol major în prevenție, dar nu poate oferi garanții privind vindecarea anumitor afecțiuni. În cazul în care ai afecțiuni medicale preexistente, recomand să consulți întotdeauna medicul tău înainte de a începe orice program de nutriție sau modificare a stilului de viață. 
Cu toate acestea, dacă dorești să îmbunătățești calitatea nutriției tale și să adopți obiceiuri alimentare sănătoase pentru gestionarea afecțiunilor tale, un plan personalizat poate să fie un pas important în direcția potrivită pentru tine. Te invit să discutăm mai multe detalii într-o consultație gratuită de 15 minute, unde voi putea stabili cel mai adecvat program pentru nevoile și obiectivele tale.

Ești sportiv și te implici într-o activitate fizică intensă, cum ar fi fotbalul. Corpul tău are nevoi nutriționale specifice pentru a susține nivelul de energie, performanța și recuperarea adecvată. Un program nutritional adaptat sportivilor ia în considerare cerințele tale crescute de calorii, macro și micro-nutrienți pentru a-ți optimiza performanța și pentru a susține construcția și refacerea mușchilor. Te voi ajuta să înțelegi cum să îți gestionezi alimentația în timpul antrenamentelor, perioadelor de pauză și chiar în timpul călătoriilor sau competițiilor.

Alimentația ta joacă un rol crucial în îmbunătățirea performanței tale sportive. Prin furnizarea de combustibil adecvat, cum ar fi carbohidrații, proteinele și grăsimile sănătoase, alimentația ta poate oferi energia necesară pentru a te antrena intens și pentru a-ți susține performanța pe teren. Vei primi un plan alimentar adaptat nevoilor tale specifice, care îți va oferi ghidare și suport în alegerea alimentelor și a obiceiurilor sănătoase. Vei învăța cum să îți optimizezi nutriția pentru a-ți susține energia și sistemul imunitar. De asemenea, un aport adecvat de nutrienți poate sprijini refacerea și recuperarea musculară, reducând riscul de leziuni și promovând o rezistență sporită. Un program alimentar personalizat, adaptat nevoilor de sportiv, te poate ajuta să obții un avantaj competitiv și să atingi potențialul maxim.

Desigur! Un program de coaching în nutritie sportiva poate fi extrem de util chiar și atunci când majoritatea meselor mele sunt oferite de clubul la care activez. Voi lucra împreună cu tine pentru a dezvolta un plan alimentar adaptat nevoilor tale, ținând cont de resursele și opțiunile disponibile. Vei primi sfaturi și strategii pentru a te asigura că aleg opțiunile cele mai sănătoase și benefice pentru performanța ta, chiar și în situațiile în care nu ai control total asupra meselor tale.

Nutriția sportivă nu se limitează doar la alimentația ta în timpul antrenamentelor și meciurilor. Cochingul nutrițional este benefic și în afara terenului, în gestionarea obiceiurilor alimentare, planificarea meselor și luarea deciziilor sănătoase în viața de zi cu zi. Prin intermediul coachingului, vei învăța cum să faci alegeri nutritive adecvate atunci când ești acasă sau în timpul călătoriilor. Vei primi sfaturi și strategii pentru a-ți menține echilibrul alimentar și a-ți susține performanța sportivă în orice context. Planul nutrițional pe care ți-l propun te va ajuta să-ți dezvolți abilități și cunoștințe care să te însoțească pe termen lung și să-ți consolideze relația cu alimentația sănătoasă în afara terenului.