Clienți

De când am început să colaborez pentru partea de nutriție cu Roxana am sesizat îmbunătățiri ale randamentului meu pe teren, energie pentru antranamentele intense și o recuperare mult mai ușoară după mecuri. Îmi place tare mult că între noi este o relație de prietenie în care sunt sfătuit și ajutat să am o nutriție cât mai corectă și un stil de viață echilibrat încât să îmi mențin greutatea optimă dar fără înfometare și cu aportul de energie necesar activității mele sportive. Despre Roxana pot spune că este un om dedicat 100% fenomenului și dornică de perfecționare pe zi ce trece!
Valentin Țicu

Valentin Țicu

Fotbalist, Petrolul Ploiesti
Am simtit nevoia sa am langa mine o persoana care sa se ocupe de domeniul nutritiei. Am gasit in Roxana mai mult de atat: pe plan profesional, Da, cel mai bun nutritionist cu care am lucrat. In schimb, ce m-a surprins placut, pe plan uman, am gasit un peieten. E incredibil sa gasesti o persoana on line care iti raspunde la orice ora, te ghideaza, te sprijina si te ajuta si in stapanirea poftelor. Sa nu mai zic atunci cand sunt plecat si nu pot vorbi eu, comunica cu iubita mea si o ajuta in pregatira meselor. Fac fotbal de 15 ani si mereu m-am simtit bine. Dar de cand lucrez cu Roxana, ma simt extraordinar. Am ramas surprins placut de aceasta colaborare, pe care sunt convins ca o voi continua cel putin pe perioada cat voi fi sportiv. Ii multumesc si o recomand cu incredere oricarei persoane care vrea sa isi schimbe stilul de viata!
Raul Bălbărău

Raul Bălbărău

Fotbalist, Debrecen VSC
O colaborare eficientă. Atenția și comunicarea constanta te fac sa percepi stilul de viața sanatos ca fiind o placere , nicidecum un regim! Mesele sunt satioase, foarte diverse, dar si repetitive in rândul celor preferate😁. Acest program nutrițional m-a ajutat sa mi îmbunătățesc performanțele sportive , sa-mi măresc așteptările si sa caut sa dau un randament mai bun. Mulțumesc Roxana! Recomand cu încredere!
Dragoș Tescan

Dragoș Tescan

Fotbalist, Universitatea Cluj
Sunt foarte mulțumit de colaborarea cu Roxana, mereu m-am simțit bine în timpul meciurilor, dar simțeam nevoia că pot evolua și mai mult și să-mi îmbunătățesc peformanțele sportive, iar asta se datorează și Roxanei. Am întâlnit o persoană foarte bună, prezentă la orice oră, foarte dedicată în tot ceea ce face, mă ajută cu toate mesele și găsește tot timpul soluții pentru a îmi satisface plăcerile culinare într-un mod sănătos. Să lucrez cu Roxana este cea mai eficientă și cea mai bună decizie pe care am luat-o, un om de notă 1000. Să adaugi un nou abonament pe o durată de 20 de ani ca să-l pot achiziționa de pe acum :))
Doru Andrei

Doru Andrei

Fotbalist, FC Voluntari
Sunt foarte încântată de colaborarea noastră și o recomand cu încredere pe Roxana Sidoreac celor care doresc o schimbare în planul alimentației. Am apreciat de la bun început susținerea, răbdarea și atenția la toate detaliile. Am avut rezultate încă din prima săptămână cu meniuri delicioase, sățioase, fără să le percep ca pe un regim. După primele 4 luni de colaborare, am avut o pierdere în greutate de 16 kg.

Emma

Medic
Mi-a plăcut extrem de mult programul, mai ales pentru ca am învățat sa mănânc diversificat. Am scăpat de gândul ca este nevoie sa mănânc puțin pentru a nu ma ingrasa. Abia aștept sa îl reiau ❤️
Andra Udrea

Andra Udrea

Creator de continut, Antreprenor
Datorită programului de nutritie am putut să învăț cum sa imi dozez porțiile de mâncare pentru a avea energia necesară în timpul antrenamentelor. Acest program m-a învățat să înlocuiesc alimentele nesanatoase cu cele sănătoase și sațioase.🤙🏻🔝
Petrus Pintilie

Petrus Pintilie

Fotbalist, Concordia Chiajna
Roxana m-a susținut pe întreg parcursul meu de transformare, atât corporală, cât și ca om. Am pierdut 22 de kilograme în 15 luni cu îndrumarea și susținerea Roxanei. Am devenit o persoană mai activă, mai plin de vitalitate, energie fizică si psihică, o persoană mai sănătoasă. Mi-am schimbat stilul de viață și alimentația și mă mențin în continuare în jurul greutății ideale pentru că am învățat de la Roxana cum să fac alegeri alimentare corecte, cum să gestionez poftele și să-mi planific mesele, și să nu fac din corpul meu un yoyo. Îi mulțumesc pentru tot și recomand tuturor să nu mai caute scuze de timp, genetică, etc, și să se lase pe mâna unui specialist ca Roxana.

Stelian

Antreprenor
O colaborare minunată... M-am simțit susținută încă din prima zi de către acest om superb. Mi-a fost în primul rând prietenă și m-a îndrumat spre un plan, care nu era întocmai o dietă. Eu nu mi-am dorit să o privesc ca pe o dietă, ci mai degrabă ca pe un plan alimentar care îmi va aduce rezultatele dorite. M-am simțit alt om... M-am simțit plină de energie, tânără și frumoasă. 🥰 Am pierdut 10 kg în două luni. Faptul că am întâlnit-o pe Roxana și am colaborat cu ea a fost pentru mine un lucru foarte important, ceea ce m-a ajutat să-mi recâștig încrederea în mine.
Andreea Dică

Andreea Dică

Consultant HORECA
Recomand din tot sufletul tuturor persoanelor care doresc să slăbească să apeleze cu încredere la Roxana Sidoreac. Deși de-a lungul timpului am ținut diete cu nutriționiști, colaborarea cu Roxana m-a învățat că nu trebuie să te înfometezi ca să slăbești și că poți mânca ce îți place, în variante sănătoase. Dacă până acum, mâncarea mea de dietă era consumată numai de mine, acum, meniul și rețetele recomandate de Roxana au fost savurate atât de soțul meu, cât și de prietenii veniți în vizită. 😊 Mi-a plăcut faptul că este o persoană deschisă, că a înțeles nevoile și gusturile mele în ceea ce privește mâncarea și a adaptat planul alimentar în funcție de acestea. Mulțumesc pentru tot!
Bianca Robete

Bianca Robete

Antreprenor, Beauty Consultant
Mulțumesc, Roxana, pentru tot. De la sfaturi până la planuri de alimentație incredibil de bune și customizate pe stilul meu. Mulțumesc pentru faptul că ești deschisă la schimbări în orice ține de plan și că m-ai ajutat efectiv să-mi schimb obiceiurile alimentare. Desi auzeam tot felul de diete și planuri pe care le-am încercat și care, evident, au dat greș, am ajuns la tine și mi-ai arătat cum pot schimba tot ceea ce mâncăm în bine. Am reușit să slăbesc 9 kg în două luni de iarnă. Mulțumesc! Programul tău este super!
Vlad Dobrete

Vlad Dobrete

IT-ist
De când am început aceasta colaborare alături de Roxana, corpul meul a beneficiat de foarte multe lucruri bune .In primul rând am reușit sa ajung la greutatea dorita și sa o mențin in așa fel încât sa nu mi pună probleme, iar in al doilea rând planul nutritional m-a ajutat la antrenamente, meciuri și inclusiv la recuperări rapide. M-a ajutat foarte mult comunicarea și înțelegerea Roxanei. Când vine vorba de energia la meciuri și antrenamente, stau mult mai bine decât inainte, acestea ducând la un bun randament pe teren.Țin sa-i mulțumesc pentru susținere și o recomand cu încredere oricarei persoane care vrea sa facă perfomanta sau sa aibă o viata sănătoasă.
Călin Piscan

Călin Piscan

Fotbalist Liga Elitelor U17
Am colaborat cu Roxana Sidoreac pentru un plan alimentar personalizat nevoilor mele de sportiv, personalizat după gusturile și programul meu. Totul a fost foarte bun iar rezultatele au fost vizibile. Roxana m-a învățat care sunt alegerile alimentare potrivite pentru performanță sportivă și cum să-mi organizez mesele pentru meciuri și antrenamente.
David Miculescu

David Miculescu

Fotbalist, FCSB
Mi-a plăcut tare mult tot ceea ce Roxana mi-a dat în plan, chiar a fost totul super gustos și n-am simțit senzație de foame între mese, cum o simțeam înainte. Mi-a plăcut tare mult că Roxana a fost mereu activă și a comunicat cu mine, mi-a explicat tot ceea ce nu știam despre alimentație și funcționarea organismului. Am reușit să slăbesc 4 kg în patru săptămâni. Mulțumesc pentru tot!
Andreea Anghelina

Andreea Anghelina

Studentă, Londra

Galerie Rezultate

În nutriția sportivă, detaliile fac diferența

Minus 4kg de țesut adipos

Fără pierdere de masă musculară

Mai multă energie în antrenamentele pre-competiționale

Definire

Fără înfometare

Musculatura picioarelor mai bine conturată în urma programului nutrițional pe care l-am implementat împreună.

Educație nutriționala și alegeri alimentare care să aducă beneficii și PERFORMANȚĂ

De ce să lucrezi cu mine

Te ajut să identifici și să înțelegi care sunt problemele cu care te confrunți și ce trebuie să faci pentru a le elimina. Vei primi sprijin în parcursul tău spre un stil de viață sănătos și, implicit, modificarea greutății. Beneficiezi de un plan nutrițional individualizat și nu de o dietă îndoielnică împinsă pe piață de campanii agresive de marketing.